Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Steffie en sinds mei ben ik aan de slag in de KnipSalon, als collega van Arjanne en Bianca.

Na vele jaren ervaring als topstylist in verschillende salons, en na talloze cursussen en trainingen word ik nog steeds ontzettend blij van mijn werk! Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle trends en nieuwe methodes, en dit te vertalen naar een nieuwe kleur of kapsel. Met enthousiasme begin ik aan dit nieuwe avontuur.

Bij mij op de stoel krijg je alle aandacht voor jouw haar. Weet je niet wat je wilt of juist heel goed? Geen probleem naast adviseren kan ik ook heel goed luisteren. Neem foto’s mee over jouw idee of wensen en samen maken we een plan voor jouw kapsel, zodat jij met een lach de salon uitloopt!

Hopelijk tot snel in de KnipSalon!!