MAAK KENNIS MET BIANCA

“Na jarenlang gewerkt te hebben in een luxe salon ben ik op 1 april 2005 gestart met De KnipSalon. Ik ben op mijn eigen gevoel afgegaan, wilde het echt op mijn manier doen. Het resultaat is een kapperszaak waar ik helemaal mezelf kan zijn en me fijn en prettig voel. Met mijn collega Arjanne heb ik een geweldige klik, we hebben veel lol met elkaar en met onze klanten. Ook op werkgebied vullen we elkaar goed aan. Arjanne is een echte kleurenspecialist en weet alles over haarverf, heel handig om op dit gebied veel kennis en ervaring in huis te hebben.

Ook mijn man Hubert, die de administratie doet, dochter Isis en zoon Kai lopen regelmatig even binnen. Niet zo gek, want werken en wonen combineren wij in dit historische pand. De KnipSalon is een tikje nostalgisch ingericht, compleet met de pot thee die klaarstaat op het theelichtje en een vers krantje. Je krijgt hier echt een huiskamergevoel, precies zoals ik voor ogen had. Ik heb gemerkt dat klanten dit waarderen, ze kunnen hier lekker ontspannen.

We hebben liever een goed contact met klanten zodat we kwaliteit kunnen leveren, dan een volgepropt afsprakenboek en gehaast gedoe. En je moet klanten altijd in hun waarde te laten, vind ik. Daarom steken wij ook geen commerciële verkooppraatjes af. We geven graag advies over de verzorgings- en stylingproducten die wij gebruiken en verkopen in de salon, maar alleen als de klant daarom vraagt. De KnipSalon moet voor iedereen toegankelijk zijn, daarom rekenen we betaalbare prijzen. Want iedereen wil toch mooi geknipt en gekleurd de deur uitgaan? ”