“Ik heb er geen seconde spijt van dat ik ooit voor het kappersvak heb gekozen. Het is geweldig en afwisselend om veel met mensen om te gaan. En de creativiteit is ook een leuke kant van het vak, ik ben altijd met nieuwe dingen bezig. Kleuren is mijn specialiteit; recepten maken en nieuwe kleuren mengen vind ik heel leuk om te doen.

Net als Bianca heb ik in het verleden gewerkt in verschillende luxe kapsalons, maar de gemoedelijke sfeer en gezelligheid die hier heerst, past beter bij mij. In mijn werk krijg ik veel vrijheid, wij hebben dezelfde visie op het vak en manier van omgaan met klanten. En daarbij kunnen we ook nog vreselijk met elkaar lachen…

Hoewel Bianca de eigenaar van De KnipSalon is, voel ik me toch ook medeverantwoordelijk voor de zaak. Vier dagen per week ben ik hier te vinden, van dinsdag tot en met vrijdag. In De KnipSalon heb ik de beste werkplek gevonden die ik ooit heb gehad. Het kappersvak is mijn passie, maar dat ik hier mag werken is voor mij echt de kers op de taart! ”