X
078 - 6190900 info@www.deknipsalon.nl

Nederlandse Haarmodelijn voorjaar – zomer 2019 – Earth

De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en duurzaamheid van producten. Meer dan ooit is een puur, perfect geknipte of gesneden kapsel de basis van jouw trendy look. Eentje waarvoor je een minimum aan stylingproducten nodig hebt en de kleuring mooi is door zijn eenvoud.

Het is goed om bewuste keuzes te maken en stil te staan bij wat je doet. In de fashionwereld zie je inmiddels dat er meer aandacht is voor duurzaamheid, recycling en eerlijke productie. Maar ook wat je haar betreft zijn er keuzes te maken. EARTH is daarom een haarmodelijn die in het teken staat van bewustzijn van de consument en de skills van de kapper.

PUUR EN HOUDBAAR
In de eenvoud toont zich de meester, zo luidt het gezegde. Dat geldt zeker voor de kapsels van deze Haarmodelijn.
Ze lijken misschien simpel, maar zoom je in, dan zie je hoe goed ze gemaakt zijn, met veel liefde en aandacht voor vorm, textuur en techniek. Daardoor blijft het een flinke periode goed vallen; langer dan je misschien gewend bent.
De keuze voor kwaliteit loont dus!

KLEUREN VAN DE AARDE
Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel.

MEER MET MINDER
De kapsels van EARTH zijn zó vakkundig gemaakt en vallen
van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je
handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je
wilt. Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even
wat meer werk van maken voor een wat meer glamourous
uitstraling? Kies dan voor kwalitatief duurzame producten
en je zult merken dat je met een minimum toe
kunt. Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Jouw
haar zal er blij mee zijn.