Deze haarlijn is een combinatie van grafische lijnen met lossere vormen en het gebruik van warme en koele tinten in één look. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Strak met beweging
De contourlijnen zijn vrijwel allemaal superstrak , terwijl het haar zelf volop bewegingsruimte heeft.
Dat kan door de vele lagen die op verschillende manieren en met diverse technieken in het haar worden geknipt of gesneden. Die lagen sluiten vaak niet op elkaar aan, maar toch oogt het geheel vloeiend.

Trendy koel
Tussen diep asbruin en licht zandbeige als inspirerende uitersten ligt dit seizoen een wereld aan geweldige tinten. Hoewel koele en warme nuances in deze collectie perfect samengaan, is koel de absolute trend. De cooltint bij uitstek is uiteraard grijs. Die zie bij SHADOW dan ook terug in allerlei nuances.

Stylen met stijl
De vele lagen en lengteverschillen geven oneindig veel mogelijkheden voor stylings. Accentueer de beweging in je haar met bijvoorbeeld een volume powder of een flexible hairspray. Meer classic? Dan kun je kiezen voor producten als een styling oil of een glansspray. Kortom: voel je vrij en stap uit je schaduw! Wij adviseren je graag verder over de mogelijkheden voor jouw haarstijl.