BEAUTYFUL HAIR IS NO ILLUSION

Haar dat superglad lijkt te vallen, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven: je kapper zet dit najaar allerlei trucs en skills in om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar over vloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geven.

Spelen met kleur

Als een ware illusionist speelt je kapper dit najaar met kleur. Transparante tinten worden juist afgewisseld met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Neem de blendingpixeltechniek. Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de pluk daarnaast is dat precies omgekeerd. Het effect: lichte haargedeeltes blijken bij een andere styling of beweging donkerder te zijn dan je denkt.
En andersom! Hoe cool is dat?

Dus… zin in een nieuwe look? Maak snel een afspraak en let your us do the magic!

www.nederlandsehaarlijn.nl